Stáje bez much - máme komplexní biologické řešení

Čas, kdy se mouchy opět vrátí do našich chovů, se pomalu blíží a je třeba se na ně dobře připravit. Nabízíme Vám komplexní řešení pro redukci nežádoucího hmyzu biologickou cestou.

  • Biologické metody boje proti mouchám v chovech jsou bez využití jakékoliv chemie a bez rizika vzniku rezistence.
  • Navíc na ně lze využít dotace (opatření na Dobré životní podmínky zvířat), s jejímž vyřízením Vám rádi pomůžeme. 
  • Vhodným řešením pro chovy dojeného skotu jsou parazitické vosičky rodu Muscidifurax a Spalangia. Pro maximální efekt využíváme ještě další druhy živých organismů a speciálních lapačů.

Stáhněte si informační leták, jak se zbavit much a obtěžujícího hmyzu:

Více informací o konkrétních produktech získáte na našem webu www.stajebezmuch.cz.

 

Firma Biocont Laboratory tuto metodu v ČR zavedla již v roce 2013 spolu s odborníky na welfare z akademické oblasti, kteří s námi nadále externě spolupracují. Díky tomu nabízíme nejkvalitnější poradenství, služby a produkty. Dlouhodobě spolupracujeme s největším zahraničním dodavatelem bioagens, jehož produkty se vyznačují vysokou kvalitou. Abychom zaručili jejich bezpečnou a spolehlivou přepravu až k Vám, využíváme transportu chlazenými vozy.

Pro zákazníky sestavujeme individuální plán ochrany na míru, který bude přesně odpovídat požadavkům jejich chovu. Odborný poradce Vám vysvětlí všechny náležitosti a pomůže s praktickým zavedením.

V případě jakýchkoliv dotazů či zájmu o sjednání osobní schůzky neváhejte kontaktovat naše odborné poradce pro segment Chov hospodářských zvířat.

Chcete se dovědět více o biologické ochraně? Podívejte se na naše videa, kde vysvětlujeme fungování a aplikaci bioagens.